Machinepark

De Wit BV heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld op het gebied van schuim, rubber en de bewerkingen hiervan. Hiervoor beschikt het bedrijf over een modern machinepark.

Een greep uit ons machinepark:

  

Splitmachine

Met onze splitmachine kunnen wij diverse (schuim) materialen op dikte splitten/snijden.

Splitten is bijvoorbeeld mogelijk voor PE-schuim, EVA-schuim, celrubber en veel andere zachte materialen. Ook is het splitten van uw eigen materiaal een mogelijkheid.

  

Stansmachine

Bij het stansen is het mogelijk grote aantallen schuim in relatief korte tijd te produceren. Eenmalig zijn er de gereedschapskosten, daarna kunt u op verzoek kleinere of grotere aantallen aanschaffen. 

Stansen is bijvoorbeeld geschikt voor het produceren van afdichtingen voor uiteenlopende koppelingen, ringen en pakkingen. Meer toepassingen kunnen we u altijd toelichten.

  

Waterstraalmachine

Waterstraalsnijden is een manier om vormen uit diverse plaatmaterialen te snijden. Doordat de machine computer gestuurd is kunnen praktisch alle vormen gesneden worden zonder hoge kosten van mallen en andere duur gereedschap. Hierdoor zijn wij bijzonder flexibel en kunnen wij u ook met kleine serie groottes van dienst zijn.

Lintzaag

Een lintzaag is geschikt om zeer lange zaagsneden mee te maken, om materialen met een grote dikte te zagen en om zaagsnedes met bochten te maken.

Rest van het machinepark.

De meest toegepaste machines voor het bewerken van schuim en rubbers zijn reeds benoemt maar wij hebben een aanzienlijker groter machinepark dan reeds beschreven. Enkele minder vaak gebruikte machines zijn:

Naaimachines

Lasmachines