olieschermen

Olieschermen

Zeilmakerij de Wit BV: 40 jaar ervaring met olieschermen! Ontwikkeling, reparatie, productie en schoonmaak van olieschermen.

Bij verontreiniging van oppervlaktewater blijft de schade aan het milieu beperkt als er met de juiste middelen wordt ingegrepen. Met de inzet van olieschermen kan vervuiling worden ingedamd en opgeruimd, maar het is uiteraard wel zaak dat daarbij voor kwalitatief hoogwaardig materiaal wordt gekozen.

Zeilmakerij de Wit B.V. heeft zich inmiddels ruimschoots bewezen als fabrikant van olieschermen van topkwaliteit. We hebben meer dan 40 jaar ervaring met de ontwikkeling en productie ervan, en dat vertaalt zich in een zeer tevreden klantenbestand. Onze olieschermen zijn breed toepasbaar. Ze houden olie, drijfvuil, slib of andere verontreinigende stoffen bijeen en voorkomen zo dat vervuiling zich uitbreidt.

De productie van de schermen vindt plaats in onze eigen fabriek in Vlaardingen. Daardoor houden we directe controle over de kwaliteit ervan. Doordat we de productie in eigen hand hebben, kunnen de olieschermen bovendien precies op maat en naar wens van de klant worden afgeleverd.

Wij maken olieschermen in onze zeilmakerij en leveren direct aan de eindgebruiker. Er komt dus geen leverancier, distributeur of andere ‘tussenhandelaar’ aan te pas. Als afnemer profiteert u daar optimaal van, omdat deze werkwijze een scherpe prijsstelling mogelijk maakt. Bovendien hebt u direct contact met ons, zodat u een beroep kunt doen op onze expertise en gegarandeerd het beste advies krijgt.

Behalve in de ontwikkeling en productie van olieschermen zijn wij ook gespecialiseerd in de schoonmaak en eventuele reparatie ervan. Bovendien leveren we opslagmiddelen, zoals containers, haspels en opslagrekken. Zeilmakerij de Wit B.V. biedt één aanspreekadres voor alle diensten!

Naast dat we op maat kunnen leveren hebben we een aantal standaard olieschermen.

Sinus Mini -  Ronde foam drivers, licht van gewicht, voor kleine spills nabij boten en jachthavens

Sinus Flat - Platte foam drijvers, snel inzetbaar, zeer compact voor opslag

Sinus Flat HD - Heavy Duty voor het zware werk, maar ook compact

Sinus Round - Ronde foam drijvers, eenvoudig te hanteren, glad afgewerkt

 

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar olieschermen.eu